Lucia
Lucia

Jag fyllde 6 år i somras. Min familj består av mamma, pappa och 2 yngre bröder. Jag älskar att vara ute och leka, det gör jag mycket på dagis, men även hemma på helgerna, då får jag ha min klocka på mig. Sen säger mamma och pappa en tid som jag skall komma hem, kommer jag då så får jag en ny tid och får gå ut igen.

Min bästa kompis på dagis hette Jonathan. Jonathan och jag brukade leka "laga mat", "köra vagn och cykel" och "mamma pappa barn". Förra året lekte jag mycket med Eetu, men han flyttade till Örebro.

Jag är döpt i Trosa lands kyrka i Trosa-Vagnhärads församling i Trosa Komun i oktober 2002. Jag döptes i min farmors brudklänning som syddes om till en dopklänning 1972 av farmors mamma. Sen använde min pappa den då han döptes den 14 januari 1973
Mina gudföräldrar blev: Pappas syster Anna och pappas kusin Linn.

Mina namn blev: Lucia Gunilla Elisabeth
Pappa sade under hela mammas graviditet att jag var en flicka och att jag skulle heta Lucia, så så fick det bli när jag väl kommit. Gunilla heter jag efter min farmor och Elisabeth efter mormor.

Skola: Nu har jag börjat i Förskoleklass i Lagersbergsskolan. Min bästa kompis där just nu heter Mattias. Mattias ben är inte lika starka som mina så därför sitter han i rullstol eller går med rollator. Mattias och jag brukar cykla mycket på skolgården.

Föresten, bakgrunden är min och bara min, jag har gjort den helt själv, så låt bli.

Mina sidor:

jag föddes | mina idoler

(c) 2008 Lucia Derefeldt
lucia@derefeldt.se